You are currently viewing Aktuálne z Hotela Belassi Bojnice

Aktuálne z Hotela Belassi Bojnice

Aj v aktuálnej situácii sa snažíme myslieť pozitívne

Aktuálna situácia hotelierstvu ani gastronómii nepraje. Aj napriek tomu myslíme pozitívne a snažíme sa posúvať ďalej. Lebo raz príde čas, keď sa všetko skončí a my chceme byť pripravení. A práve toto je ten správny čas na sumarizáciu, prehodnocovanie, pohľad do budúcna a nastavenie smerovania vpred.

Aktuálne služby od Hotela Belassi Bojnice

Čisto a ešte čistejšie – dezinfekcii sa medze nekladú… Aby ste sa u nás cítili bezpečne, dodržiavame všetky aktuálne platné a potrebné opatrenia, aby sme chránili vás a následne všetkých, ktorých stretnete.

Dlhodobé pobyty pre biznis cestujúcich – v rôznych typoch izieb od štandardných, až po Comfort a Deluxe, aby ste sa cítili ako doma. Ak potrebujete komfort a hotelové služby, u nás ich dostanete.

Raňajky na izbu – bonus, ktorý je tentokrát štandardom. Raňajky podľa vášho výberu vám naservírujeme priamo v bezpečí vašej izby.

Pohoda v hoteli – žiadne preplnené chodby či spoločné priestory, žiadny hluk a takmer žiadni susedia.  Ak hľadáte pohodu, tú predsviatočnú si u nás vychutnáte naplno.

Kľudná atmosféra Bojníc – ani na Bojnickom námestí to nepraská vo švýkoch ako za štandardných predvianočných čias. To však nič nemení na skutočnosti, že prechádzka lipovou alejou či zámockým parkom má svoje čaro a pomôže vyvetrať hlavu viac ako kedykoľvek predtým.

Novinky v Belassi Bojnice ponuke

Predsviatočné komplexné upratovanie – aby ste sa vrátili do čistučkého a navoňaného priestoru, opäť robíme kompletne komplexné upratovanie, na ktoré počas plnej prevádzky nie je čas ani priestor.

Nová reštaurácia – po viac ako 10-tich rokoch fungovania sme sa rozhodli odhaliť, presvetliť, zatraktívniť… však uvidíte už čoskoro našu reštauráciu v novom šate. Veríme, že flexibilnejšiu, krajšiu a hlavne pripravenú pre vaše podujatia akéhokoľvek druhu a charakteru. Sledujte nás, dozviete sa viac.

Zaujímavé eventy v roku 2022 – máme plán ako vám spríjemníme nielen leto v Bojniciach, ale celý budúci rok zaujímavými podujatiami. Či ste miestni, hoteloví hostia, hľadáte možnosti vyplnenia voľného času počas vášho pobytu v Bojniciach či neviete, ako oceniť biznis partnera, v Belassi sa môžete zabaviť kedykoľvek a s kýmkoľvek. S priateľmi, rodinou, deťmi či obchodnými partnermi, na rodinnej i firemnej oslave, večierku, ale aj početných prekvapeniach, o ktorých sa dozviete už čoskoro.